Studio

STUDIO P.S.V.

Το STUDIO P.S.V. με πολυετή πείρα και ευρύ φάσμα εργασιών δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα γύρω από την φωτογραφία, το video και τον ήχο.
Πιο αναλυτικά σήμερα το STUDIO P.S.V.  αναλαμβάνει την φωτογράφιση κοινωνικών εκδηλώσεων, διαφημίσεων και στουντιακών φωτογραφιών, την βιντεοσκόπηση κοινωνικών εκδηλώσεων, την ψηφιακή επεξεργασία video, την παραγωγή τηλεοπτικών spots, την ηχητική κάλυψη και την  επεξεργασία ήχου κοινωνικών εκδηλώσεων κ.α..
    Ακόμα το STUDIO P.S.V. έχει τη δυνατότητα να παρέχει ειδικά εφέ όπως πυροτεχνήματα, συστήματα καπνού και φυσαλίδων καθώς και βιντεοπροβολικά μηχανήματα (οθόνες, video projector κ.α.).
Τέλος όσο αφορά το κομμάτι της λιανικής πώλησης του καταστήματος, το STUDIO P.S.V. εξυπηρετεί όλες τις καθημερινές ανάγκες που χρειάζονται για την εμφάνιση - εκτύπωση φωτογραφιών, ταυτοτήτων, διαβατηρίων όπως και όλα τα φωτογραφικά αναλώσιμα (κορνίζες, φωτογραφικά άλμπουμ κ.α.).
Στόχος του STUDIO P.S.V. για το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η συνεχή προσπάθεια της τεχνογνωσίας συγχρόνως με το μεράκι για την κορυφαία ποιότητα και παράλληλα με την δική σας αγάπη και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια προχωράμε μπροστά.

studio psv christos dardoumpas

Σας ευχαριστούμε για την  εμπιστοσύνη σας. 
Με εκτίμηση,
STUDIO P.S.V.
Δαρδούμπας Χρ.


Κος Χρήστος Δαρδούμπας ιδιοκτήτης της επιχείρησης STUDIO P.S.V. με σπουδές στη φωτογραφία και το video και πολυετή προϋπηρεσία σε οπτικοακουστικές παραγωγές μεγάλων εταιρειών και τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.

© 2017 studiopsv.gr

Powered by κατασκευή websites larisa

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS